İnsan Bilgisayar Etkileşimi Laboratuvarımızın Göz İzleme Cihazı Eğitimleri Tamamlandı

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi  (BUYAMER) ve Enformatik Bölümü işbirliği ile kurulmakta olan İnsan Bilgisayar Etkileşimi (İBE) Laboratuvarında bulunan göz izleme cihazının kullanımıyla ilgili olarak 21 Aralık 2015 tarihinde bir eğitim düzenlenmiştir.

Eğitimde tedarikçi firma görevlileri cihazların kullanımı ve teknik ayrıntılarıyla ilgili olarak tüm gün süren bir eğitim vermiştir.

Eğitime merkezimiz adına  Merkez Müdürümüz  Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN, Merkezimiz Araştırma Görevlisi Emre AKADAL, Merkezimiz Bilişim Akademisi Labaratuarı Sorumlusu Tunç AKÇA ve Mühendis Sibel  GÜVELİ katılmıştır.

İBE Laburatuvarımız, yakında tertiplenecek bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlayacaktır.

02/02/2016